Siirry suoraan sisältöön
Tehokas virustentorjunta

Bitdefender Antivirus Mac:lle

Bitdefender Antivirus Mac koneelle on tehokas virustorjuntaratkaisu, joka tarjoaa suojaa monenlaisia haittaohjelmia, kuten viruksia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia ja troijalaisia vastaan. Se sisältää myös reaaliaikaisen skannerin, joka estää uhat niiden ilmaantuessa, sekä heuristisen moottorin, joka havaitsee ja poistaa mahdolliset uhat ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vahinkoa. Bitdefender Antivirus on saatavana sekä ilmaisena että maksullisena versiona, ja se toimii kaikkien yleisimpien selainten, kuten Safarin, Chromen ja Firefoxin kanssa.

Bitdefender total security

Jos etsit tehokasta ja toimivaa virustorjuntaratkaisua Macille, Bitdefender Antivirus for Mac on erinomainen valinta. Se tarjoaa erinomaisen suojan monenlaisia uhkia vastaan, on saatavana sekä ilmaisena että maksullisena versiona. Bitdefender Antivirus maksullinen versio tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset, 24/7 teknisen tuen ja paljon muuta. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin-takuu, joten voit kokeilla sitä ilman riskejä. Bitdefender Antivirus for Macin maksullinen versio sisältää myös palomuurimoduulin, joka auttaa suojaamaan tietokonettasi verkkopohjaisilta hyökkäyksiltä. Se valvoo saapuvaa ja lähtevää liikennettä ja estää kaiken haitallisen tai luvattoman toiminnan. Maksullinen versio tarjoaa myös muita lisäominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset, 24/7 teknisen tuen ja paljon muuta. Identiteettivarkaus on hyvin todellinen ja kasvava ongelma nykymaailmassa. Bitdefender Antivirus sisältää Identity Protection -moduulin, joka auttaa suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja estämään identiteettivarkauksia. Se tekee tämän valvomalla jatkuvasti sovellusten käyttäytymistä ja merkitsemällä kaikki epäilyttävät toiminnot. Bitdefender Antivirus on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja toimivaa virustorjuntaratkaisua Mac-tietokoneeseensa. Se tarjoaa kattavan suojan monenlaisia uhkia vastaan.

 

Bitdefender tarjoaa kolmea erilaista virustorjuntaohjelmistoa Macille. Ilmainen versio tarjoaa perussuojan viruksia ja vakoiluohjelmia vastaan. Standardiversio tarjoaa paremman suojan kehittyneempiä uhkia, kuten phishing-hyökkäyksiä ja identiteettivarkauksia vastaan. Premium-versio tarjoaa parhaan mahdollisen suojan ja sisältää ominaisuuksia, kuten palomuurin ja reaaliaikaisen suojan uusia uhkia vastaan. Kestoltaan ohjelmistovaihtoehdot ovat yksi, kaksi tai kolme vuotta. Bitdefender-virustorjuntaohjelmalla on 30 päivän rahanpalautustakuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi. Bitdefender tarjoaa laajan käyttöoppaan Mac käyttäjille. Oppaassa käsitellään asennusta, ohjelmiston käyttöä ja mahdollisten ongelmien ratkaisua. Mikäli haluat siis tutustua ohjelmistoon vielä yksityiskohtaisemmin, on käyttöopan käytettävissä helpossa pdf muodossa Bitdefender sivustolla. Bitdefender tarjoaa myös apin, jossa voit helposti hallita tiliäsi ja skannata Macisi virusten ja haittaohjelmien varalta. Apin avulla saat myös 24/7 turvapäivityksiä, sekä suoran yhteyden tukitiimiin. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi App Storesta. Bitdefender tarjoaa uusiutuvan tilauksen joka tarjoaa muun muassa ilmaiset päivitykset uuden version saapuessa ja huolettoman jatkuvan suojan koneellesi. Bitdefender antivirus for Mac on tehokas ja suorituskykyinen virustorjuntaratkaisu, joka tarjoaa suojaa monenlaisia haittaohjelmia, kuten viruksia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia ja troijalaisia vastaan. Ohjelmisto tarjoaa myös suojaa phishing-hyökkäyksiä ja identiteettivarkauksia vastaan. Se sisältää myös karanteenialueen, jossa tartunnan saaneita tiedostoja säilytetään, kunnes ne voidaan turvallisesti poistaa.

Bitdefender yritys

Bitdefender on romanialainen internet-tietoturvaohjelmistoyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Bukarestissa, Romaniassa. Yritys perustettiin jo vuonna 2001. Bitdefender tarjoaa Internet-tietoturvaohjelmistoja kotikäyttäjille ja yrityksille. Yhtiö tarjoaa tuotteita Windows-, Mac-, Android- ja iOS-alustoille. Bitdefenderillä on maailmanlaajuisesti yli 500 miljoonaa käyttäjää, ja se on Internet Security -palveluntarjoajan CyberGhostin tytäryhtiö. Yrityksen tuotteita on saatavilla useilla kielillä, muun muassa englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, japaniksi, portugaliksi ja espanjaksi.

Tunnustuksia

Ohjelmiston lataaminen Mac koneelle

Bitdefender Mac koneelle on saatavilla ilmaiseksi yhtiön verkkosivuilta. Uusin versio Bitdefenderistä Mac:lle on 10.13.6, ja se tarjoaa suojaa viruksia, vakoiluohjelmia ja muita verkkouhkia vastaan. Bitdefender on kevyt ja nopea ohjelma, joka ei hidasta tietokonettasi, kuten jotkut muut tietoturvat. Bitdefender sisältää myös palomuurin ja roskapostisuodattimen.

  1. Mene Bitdefenderin verkkosivustolle ja luo tili.
  2. Lataa Bitdefender-asennusohjelma ja aloita asennus kaksoisnapsauttamalla sitä.
  3. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
  4. Sinua saatetaan pyytää vetämään ja pudottamaan Bitdefender-kuvake Sovellukset-kansioon.
  5. Asennusprosessi kestää muutaman minuutin. Kun se on valmis, näet vahvistusviestin, joka kertoo, että Bitdefender Antivirus Mac:ille on käytössä.
  6. Kun asennus on valmis, napsauta Start Using Bitdefender aloittaaksesi ohjelmiston käytön.
  7. Asennuksen jälkeen Bitdefender tarkistaa automaattisesti järjestelmän haittaohjelmien ja virusten varalta.
  8. Jos uhkia löytyy, Bitdefender poistaa ne ja ilmoittaa sinulle.
  9. Bitdefender Antivirus for Mac on nyt asennettu ja käyttövalmis. Nauti!

 

Siispä jos haluat suojata koneesi varmasti ja turvallisesti. Yhden parhaista saatavilla olevista virustorjuntaohjelmista, Bitdefender Antivirus ohjelmistolla se onnistuu. Se on helppokäyttöinen, sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja se tarjoaa erinomaisen suojan monenlaisia uhkia vastaan. Bitdefender tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voit pitää Macisi turvassa viruksilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta. Se on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät virustorjuntaratkaisua Macilleen. Ja mikä parasta, Bitdefender Antivirus on saatavilla ilmaisena kokeiluversiona, jonka avulla voit testata ohjelmistoa ennen sen ostamista. Ei ole mitään syytä etteikö sinun kannattaisia kokeilla sitä jo tänään.