Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security on suosittu virustentorjuntaohjelmisto. Se tukee yleisimpiä käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, macOS, Android ja iOS. Voit siis ladata saman virustentorjunnan sekä tietokoneelle että puhelimeen. Bitdefender pyrkii torjumaan kaikkia perinteisiä uhkia, joita internetiä käyttäessä tulee vastaan. Näihin kuuluvat muun muassa virukset, troijalaiset sekä malware. Hankkimalla ohjelmiston voit selata huoletta nettisivuja, sillä se huolehtii käyttäjän turvallisuudesta huomaamatta. Ohjelmistosta on olemassa sekä ilmainen että maksullinen versio. Maksullista versiota voi käyttää vuosimaksua vastaan ja ilmaiseksi sitä voi kokeilla vain kuukauden ajan.

bitdefender internet security

Bitdefender Internet Security Free lataus

Bitdefender Internet Security Free on ilmainen virustentorjunta, jonka voi ladata helposti verkosta. Se sisältää kaikki tarvittavat komponentit, jotka suojaavat tietokonetta yleisimmiltä viruksilta. Ohjelma on kevyt, joten se sopii monenlaisille laitteille.

Virustentorjunta toimii kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä. Voit siis ladata sen sekä kannettavaan että puhelimeen tai vaikkapa tablettiin. Ohjelman asentaminen on helppoa, sillä kaikki tarvittavat tulee yhden tiedoston muodossa. Mobiililaitteisiin sen voi asentaa kätevästi joko Google Play Storesta tai Applen App Storesta.

Kun ohjelma on asentunut, voit avata sen ja tarkistaa asetukset. Asentaminen on tehty käyttäjille helpoksi, joten ohjelma toimii heti asennuksen jälkeen. Lisäksi ilmaisversiossa käyttäjä ei pysty säätämään kaikkia ohjelman asetuksia, vaan ne on rajattu.

Plussat ja miinukset

Ohjelmiston plussia on sen helppokäyttöisyys sekä tuki usealle eri käyttöjärjestelmälle. Ilmaisversio on riittävän kattava suojaamaan käyttäjiä verkon vaaroilta. Maksulliseen versioon saa mukavasti lisäominaisuuksia, joista ehdottomasti paras on VPN. Sen avulla pysyy verkossa anonyymina helposti.

Bitdefender on hyvä valinta kaikille, jotka tarvitsevat virustentorjuntaa tietokoneisiin tai mobiililaitteisiin. Ohjelman saa asennettua monille eri laitteille ja sen asentaminen ja käyttäminen on helppoa. Jos olet tietokoneiden tehokäyttäjä, maksullinen versio antaa paljon lisäominaisuuksia, joiden avulla saa lisäturvaa. Perustason virustentorjunnan lisäksi mukaan tulee esimerkiksi VPN ja esto ransomwarelle.

TOP 4 parhaat ominaisuudet

Bitdefender Internet Security verrattuna Bitdefenderin muihin ohjelmiin

Bitdefender Internet Security on Bitdefender Antivirus Plus -ohjelmaa kattavampi. Internet Security tarjoaa palomuurin ja lapsilukon toisin kuin Antivirus Plus.

Internet Security ei kuitenkaan ole ominaisuuksiltaan aivan yhtä kattava kuin Bitdefenderin Family Pack tai Total Security. Nämä kaksi ohjelmaa ovat hyvin samanlaisia, mutta Family Pack on saatavilla useampaan laitteeseen ja sopii vielä Total Securityakin paremmin lapsiperheille.

Total Security eroaa Internet Securitystä siinä, että se sisältää myös optimoinnin ja on saatavilla jopa 5 laitteelle 3 sijaan. Mikäli ei kaipaa optimointia eikä kotona ole yli 3 laitetta, on Internet Security sopivin – ja myös edullisempi – ratkaisu. Se sisältää erittäin kattavasti tarvittavia turvatoimia koko perheen laitteille.

Mikäli kotoa löytyy enemmän kuin 5 suojauksen tarvitsevaa laitetta, voi Bitdefenderin Family Pack olla paras ratkaisu Internet Securityn tai muiden ohjelmien sijaan.

Bitdefenderin Internet Security sopii monille, sillä se tarjoaa suojauksen haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia vastaan sekä lapsilukon, palomuurin ja monitasoisen kiristysohjelmilta suojaavan ominaisuuden. Se siis sisältää monet tarvittavat perussuojaukset, joita netin käyttäjä tarvitsee. Bitdefenderin monikerroksinen suojaus pitää laitteet turvassa niin uusilta kuin jo olemassa oleviltakin uhilta.

Bitdefender Internet Security android- ja iOS-laitteelle

Bitdefender Internet Security tukee niin Android- kuin iOS-laitteitakin. Se siis sopii monia muita Bitdefenderin ohjelmistoja paremmin mobiilikäyttäjille, sillä nämä muut ohjelmistot voivat ohjelmistosta riippuen toimia vain Windowsilla.

Ohjelmasta on saatavilla niin ilmainen kuin maksullinenkin versio, joista ilmaisen voi ladata mobiililaitteisiin Google Play Storesta tai App Storesta.

bitdefender total security ohjelmisto

Bitdefender Internet Security tietokoneelle

Internet Security -ohjelmisto toimii niin Windows kuin macOS-käyttöjärjestelmän sisältäville tietokoneilla. Ohjelma kattaa maksimissaan kodin kolme laitetta.

Ohjelma sopii niin aikuisten kuin perheen lastenkin tietokoneille, sillä sen turvatoimintoihin kuuluu muun muassa lapsilukko toisin kuin esimerkiksi Bitdefenderin Antivirus Plus -ohjelmaan.

Bitdefender Internet Security on Bitdefenderin kattavimpia suojia tietokoneille. Se eroaakin lähinnä vain puuttuvan laitteen optimoijan osalta Bitdefenderin kalliimmasta Total Security -ohjelmistoversiosta.

Internet Securityn vaatimukset käyttöjärjestelmille ovat Windows 7 with Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 ja Windows 11. Ohjelmiston vaatimuksena on Internet Explorer versio 11.

Usein kysytyt kysymykset

Bitdefender Internet Security ei tarjoa aivan yhtä kattavasti toimintoja kuin Total Security, mutta se sisältää monet tärkeimmät suojaustoiminnot. Se on myös Bitdefenderin toista maksullista ohjelmaa Antivirus Plussaa kattavampi suojaustoiminnoiltaan. Internet Security on saatavilla jopa 3 kodin laitteeseen, kun taas Total Security ja Family Pack useampiin.

Bitdefender Internet Security sopii kaikille tietokoneillensa tai mobiililaitteisiinsa erityisen kattavaa suojaa etsiville – myös lapsiperheille lapsilukon ansiosta. Ohjelmaan ei kuitenkaan kuulu laitteen optimoijaa kuten esimerkiksi vieläkin kattavampaan Total Security –pakettiin.

Ohjelmasta on saatavilla sekä ilmainen että maksullinen versio. Ilmaisversiossa käyttäjä ei kuitenkaan esimerkiksi pysty säätämään kaikkia ohjelmiston asetuksia, sillä ne on rajattu. Ohjelma on myös ilmainen vain tietylle ajalle kokeilua varten, jonka jälkeen se toimii maksullisena versiona.

Tähän Bitdefenderin ohjelmistoon kuuluu sen monien muiden kattavien suojatoimintojen lisäksi myös lapsilukko toisin kuin esimerkiksi hieman edullisempaan ja vähemmän ominaisuuksia sisältävään Bitdefender Antivirus Plus -versioon.