Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security on suosittu virustentorjuntaohjelmisto. Se tukee yleisimpiä käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, macOS, Android ja iOS. Voit siis ladata saman virustentorjunnan sekä tietokoneelle että puhelimeen. Bitdefender pyrkii torjumaan kaikkia perinteisiä uhkia, joita internetiä käyttäessä tulee vastaan. Näihin kuuluvat muun muassa virukset, troijalaiset sekä malware. Hankkimalla ohjelmiston voit selata huoletta nettisivuja, sillä se huolehtii käyttäjän turvallisuudesta huomaamatta. Ohjelmistosta on olemassa sekä ilmainen että maksullinen versio. Maksullista versiota voi käyttää vuosimaksua vastaan ja ilmaiseksi sitä voi kokeilla vain kuukauden ajan.

bitdefender internet security

Bitdefender Internet Security Free lataus

Bitdefender Internet Security Free on ilmainen virustentorjunta, jonka voi ladata helposti verkosta. Se sisältää kaikki tarvittavat komponentit, jotka suojaavat tietokonetta yleisimmiltä viruksilta. Ohjelma on kevyt, joten se sopii monenlaisille laitteille.

Virustentorjunta toimii kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä. Voit siis ladata sen sekä kannettavaan että puhelimeen tai vaikkapa tablettiin. Ohjelman asentaminen on helppoa, sillä kaikki tarvittavat tulee yhden tiedoston muodossa. Mobiililaitteisiin sen voi asentaa kätevästi joko Google Play Storesta tai Applen App Storesta.

Kun ohjelma on asentunut, voit avata sen ja tarkistaa asetukset. Asentaminen on tehty käyttäjille helpoksi, joten ohjelma toimii heti asennuksen jälkeen. Lisäksi ilmaisversiossa käyttäjä ei pysty säätämään kaikkia ohjelman asetuksia, vaan ne on rajattu.

Plussat ja miinukset

Ohjelmiston plussia on sen helppokäyttöisyys sekä tuki usealle eri käyttöjärjestelmälle. Ilmaisversio on riittävän kattava suojaamaan käyttäjiä verkon vaaroilta. Maksulliseen versioon saa mukavasti lisäominaisuuksia, joista ehdottomasti paras on VPN. Sen avulla pysyy verkossa anonyymina helposti.

Bitdefender on hyvä valinta kaikille, jotka tarvitsevat virustentorjuntaa tietokoneisiin tai mobiililaitteisiin. Ohjelman saa asennettua monille eri laitteille ja sen asentaminen ja käyttäminen on helppoa. Jos olet tietokoneiden tehokäyttäjä, maksullinen versio antaa paljon lisäominaisuuksia, joiden avulla saa lisäturvaa. Perustason virustentorjunnan lisäksi mukaan tulee esimerkiksi VPN ja esto ransomwarelle.

TOP 4 parhaat ominaisuudet