Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Ultimate Security

Etsitkö kattavaa tietoturvaratkaisua, joka pitää tietokoneesi ja henkilökohtaiset tietosi turvassa? Älä etsi enää, sillä olet juuri löytänyt sen: nimittäin Bitdefender Ultimate Securityn. Tämä työkalupaketti tarjoaa lyömättömän suojan haittaohjelmia, hakkereita ja muita verkkouhkia vastaan. Sen helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta voit pitää tietokoneesi turvassa vain muutamalla napsautuksella. Seuraavaksi kerromme tämän tuotteen monista hienoista ominaisuuksista hieman tarkemmin, pysy mukana!

bitdefender internet security

Kun haluat valita tietoturvapaketin tietokoneellesi, on otettava huomioon monia tekijöitä. Mikä paketti tarjoaa parhaan suojan haittaohjelmia ja viruksia vastaan? Mikä on käyttäjäystävällisin? Ja mikä ehkä tärkeintä, mikä tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi?

Bitdefender Ultimate Security käyttää kehittynyttä tekoälymoottoria suojaamaan tietokonettasi uusimmilta haittaohjelmilta ja viruksilta. Tämä moottori oppii ja kehittyy jatkuvasti, mikä tarkoittaa sitä, että tietokoneesi on aina suojattu uusimpia uhkia vastaan. Lisäksi Bitdefender Ultimate Security sisältää palomuurin, joka suojaa tietokonettasi haitalliselta internetliikenteeltä.

Yksi asia, joka tekee Bitdefender Ultimate Securitystä niin hienon, on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Valikot on suunniteltu yksinkertaisiksi ja suoraviivaisiksi, joten löydät helposti tarvitsemasi ominaisuudet. Lisäksi paketti sisältää useita työkaluja, joiden avulla tietokoneesi toiminta on helppo pitää sujuvana ja tehokkaana. Esimerkiksi OneClick Optimizer -työkalu puhdistaa kiintolevyn ja poistaa tarpeettomat tiedostot.

Bitdefender Ultimate Security on myös yksi markkinoiden edullisimmista tietoturvapaketeista. Se sisältää useita ominaisuuksia, joista joutuisit yleensä maksamaan lisämaksua muissa sviiteissä, kuten VPN-palvelun ja lapsilukkojen valvonnan. Lisäksi Bitdefenderillä on usein myynti- ja kampanjatarjouksia, joten voit monesti saada paketin vielä edullisempaan hintaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

Nykypäivän digitaaliaikana on tärkeämpää kuin koskaan, että laitteellasi on käytössä luotettava suojausjärjestelmä. Sen tehtävänä on suojata laitteitasi ja tietojasi. Koska niin suuri osa elämästämme tapahtuu nykyään verkossa, on tärkeää, että meillä on suojakerros internetin monia uhkia vastaan. Tässä Bitdefender Ultimate Security tulee kuvaan mukaan. Tämä huippuluokan tietoturvajärjestelmä tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka pitävät sinut turvassa haittaohjelmilta, phishing-hyökkäyksiltä ja muilta verkkouhilta.

Android puhelimen suojaus Bitdefender Mobile Security sovelluksella

Täydellinen suojaus ja optimaalinen suorituskyky

Nykyisellä digitaalisella aikakaudella on tärkeämpää kuin koskaan varmistaa, että laitteesi on suojattu uusimpia uhkia vastaan. Se sisältää myös tehokkaan suorituskyvyn optimoijan, joka varmistaa että laitteesi pysyy hyvässä iskussa. Tässä muutamia huippuominaisuuksia: • Complete Real-Time Data Protection eli täydellinen reaaliaikainen tietosuoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tietosi on suojattu kaikkia uhkia vastaan. Ohjelmisto käyttää heuristiikan ja käyttäytymishavainnoinnin yhdistelmää tunnistamaan jopa kaikkein hienovaraisimmat uhat, joten voit olla varma, että tietosi ovat aina turvassa.

 • Advanced Threat Defense eli kehittynyt uhkien torjunta. Tämä ominaisuus käyttää käyttäytymishavaintoa ohjelmiesi valvomiseen ja kaikkein kehittyneimpienkin hyökkäysten estämiseen. Voit siis olla rauhassa tietäen, että tietokoneesi on aina turvassa haitoilta.

 • Web Attack Prevention eli verkkohyökkäysten torjunta. Tämä ominaisuus estää sinua päätymästä haitallisille nettisivuille suodattamalla saastuneet linkit kokonaan pois.

 • OneClick Optimizer eli yhden napsautuksen optimointi. Tämä ominaisuus auttaa tietokonettasi toimimaan huipputehokkaasti siivoamalla roskatiedostot ja poistamalla tarpeettomat ohjelmat. Voit siis nauttia nopeammasta ja sujuvammasta käyttökokemuksesta joka kerta, kun käytät tietokonetta.

Yksityisyydensuoja vertaansa vailla

Bitdefender Ultimate Security tarjoaa vertaansa vailla olevan yksityisyyden suojan ja sen lukuisat ominaisuudet on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Tehokkaan palomuurin, kehittyneen haittaohjelmasuojauksen ja turvallisen VPN:n avulla voit salata verkkoa turvallisesti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tietojesi vaarantumisesta. Lisäksi ohjelmisto tarjoaa suojatun tallennustilan arkaluonteisille tiedostoillesi, jolloin ne ovat aina suojassa uteliailta katseilta. Tässä muutamia yksityisyyttäsi suojaavia ominaisuuksia: • Unlimited VPN Traffic eli rajoittamaton VPN-liikenne. Tämän ominaisuuden avulla voit selata internetiä nimettömänä ja turvallisesti mistä päin maailmaa tahansa. Tietosi ovat salattuja, joten vaikka joku pystyisi sieppaamaan ne, hän ei pystyisi lukemaan niitä. Tämä sopii täydellisesti, kun käytät julkista Wi-Fi:tä tai käytät arkaluonteisia tietoja, kuten verkkopankkitietoja.

 • Safe Online Banking eli turvallinen verkkopankkitoiminta. Tämä tila suojaa taloudellisia tietojasi, kun teet esimerkiksi verkko-ostoksia tai pankkiasioita. Se käyttää erityistä selainta, joka ohjaa sinut turvalliseen yhteyteen aina, kun yrität käyttää rahoitussivustoa. Näin tietosi ovat aina turvassa.

 • Password Manager eli salasanojen hallinta. Toinen hyvä tapa, jolla Bitdefender Ultimate Security auttaa pitämään tietosi turvassa, on kaikkien salasanojesi tallentaminen yhteen turvalliseen paikkaan. Näin sinun ei tarvitse muistaa niitä kaikkia! Lisäksi, jos joskus unohdat jonkin salasanasi, voit helposti hakea sen salasanahallinnasta. Tarvitset vain yhden pääsalasanan, jolla pääset käsiksi kaikkiin muihin salasanoihisi.

bitdefender total security ohjelmisto

Henkilötiedot turvaan • Nykypäivän digitaaliaikana henkilötiedot ovat alttiimpia varkauksille ja petoksille kuin koskaan. Siksi on tärkeää, että käytössä on vankka turvajärjestelmä, joka suojaa tietojasi. Tämä tehokas tietoturvaohjelmisto tarjoaa kaiken, mitä tarvitset tiedostojesi ja henkilöllisyytesi suojaamiseen. Katso alta muutama esimerkki:

 • Real-Time Fraud Monitoring eli reaaliaikainen petosten seuranta. Tämä ominaisuus käyttää useista eri lähteistä saatuja tietoja varoittaakseen sinua, kun joku yrittää päästä käsiksi luottotietoihisi. Jos luottoraporttiasi pyydetään sellaiselta laitokselta, jota et tunnista, saat hälytyksen.

 • Identity Alert. Tämä toiminto ilmoittaa sinulle, jos henkilötietojasi käytetään verkossa ilman lupaasi. Jos se havaitsee jotain epäilyttävää, saat välittömästi ilmoituksen, jotta voit ryhtyä toimiin suojautuaksesi.

 • Junk Mail Opt-Out eli roskapostin poistaminen. Tämä toiminto auttaa vähentämään saamasi roskapostin määrää poistamalla ei-toivotut postitukset. Se on hyvä tapa siivota postilaatikkoasi ja suojata samalla henkilökohtaisia tietojasi.

Järjestelmävaatimukset

Haluat varmistaa, että tietokonettasi suojaa huippulaadukas tietoturvajärjestelmä. Se sisältää loppujen lopuksi paljon arkaluonteisia tietoja. Puhumattakaan siitä, että luotat siihen työssä, koulussa ja viihteessä. Olet ehkä tähän asti luettuasi kallistumassa Bitdefender Ultimate Securityn puoleen. Eikä ihme, sillä Bitdefender Ultimate Security -järjestelmä on suunniteltu suojaamaan tietokonettasi monenlaisilta verkkouhilta. Olemme koonneet alle järjestelmävaatimukset käyttöjärjestelmittäin.Windows

 • Windows 7 (Service Pack 1 kanssa), Windows 8.1 ja Windows 10. Huom! Vain 64-bittiset järjestelmät. Tuote ei ole yhteensopiva 32-bittisten Windows-järjestelmien kanssa.

 • Muisti (RAM) 2 Gt.

 • Vähintään 2.5 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa.

 • Järjestelmän toiminta voi hidastua, jos sinulla on käytössäsi vanhan sukupolven prosessori.


MacOS

 • MacOS X Yosemite (10.10) tai uudempi.

 • Vähintään 1 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa.

 • Bitdefender VPN toimii vain laitteilla, joissa on käytössä MacOS Sierra (10.12 tai uudempi).


iOS

 • iOS 11.2 tai uudempi.


Android

 • Android 5.0 tai uudempi.Bitdefender Ultimate Securityn identiteettivarkaussuoja on asennettavissa Chrome-, Firefox-, Microsoft Edge- ja Safari-selaimille. Lisäksi Internet-yhteys vaaditaan tuotteen aktivointia, päivityksiä ja joidenkin tuotteen sisältämien ominaisuuksien käyttöä varten.

Miksi et siis hankkisi Bitdefender Ultimate Securityä jo tänään?

Miksi tyytyä vähempään kuin parhaaseen, kun on kyse tärkeimmän omaisuutesi suojaamisesta? Henkilökohtainen tietokoneesi sisältää runsaasti arvokkaita tietoja, joten on tärkeää, että teet kaikkesi sen suojaamiseksi.

Hakkerit etsivät aina uusia tapoja murtautua järjestelmiin ja varastaa tietoja. Mutta Bitdefender Ultimate Securityn kehittyneiden tietoturvaominaisuuksien ansiosta voit olla varma, että tietosi ovat turvassa. Bitdefender käyttää uusimpia salaustekniikoita tietojesi suojaamiseksi ja järjestelmääsi valvotaan jatkuvasti luvattoman käytön estämiseksi. Voit siis keskittyä liiketoimintaasi, opintoihisi tai vapaa-ajan surffailuun huolehtimatta verkkorikollisista.

Bitdefender Ultimate Security on lyömättömin tapa suojata tietokoneesi uusimmilta uhkilta. Siinä on useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka pitävät tietosi turvassa. Joten mitä odotat? Hanki omasi jo tänään!