Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Antivirus Plus on yksi yrityksen virustorjuntaratkaisuista. Se on loistava perusohjelma laitteen suojaukseen. Sen mukana tulee kuitenkin monia perusohjelmia monipuolisemmin suojaustyökaluja. Se esimerkiksi pysäyttää haittaohjelmat ennen kuin niillä on mahdollisuus tartuttaa laitteesi ja se sisältää myös VPN:n, jonka avulla voi työskennellä verkossa ilman mainosohjelmia ja muita seurantalaitteita. Lisäksi se sisältää verkkomaksuja ja muita tärkeitä asiakirjoja suojaavia toimintoja. Tämä onkin kaikista yrityksen kyberturvallisuusohjelmistoista monille sopiva perussuojausohjelmisto omalle laitteelle. Se on myös hieman kattavampi kuin ilmainen versio nimeltä Antivirus Free.

bitdefender antivirus plus

Bitdefender Antivirus Free

Ohjelmistoista Bitdefender Antivirus Free muistuttaa paljon ohjelmiston maksullista versiota, mutta se on täysin ilmainen vaihtoehto. Se ei ole aivan yhtä kattava kuin maksullisempi sisarversionsa, mutta sopii monille loistavien perusominaisuuksiensa vuoksi.

Ohjelmiston ilmainen versio on Windowsille, MacOSille ja Androidille sopiva virussuojaohjelmisto. Se on nopea asentaa ja se ei hidasta omaa laitetta. Ne tarjoavat reaaliaikaisen uhkatunnistuksen, joka tutkii tarkkaan aktiivisia sovelluksia ja ryhtyy heti toimeen havaitessaan epäilyttävää toimintaa.

Ohjelmiston tehokas skannaustoiminto takaa uhkien havaitsemisen ja poistamisen viruksista ja troijalaisista lunnasohjelmiin, vakoiluohjelmiin ja moniin muihin ongelmiin. Tämä ohjelma torjuu myös tietokalastelua ja petoksia kuitenkaan hidastamatta laitetta ja ilman turhia mainoksia.

Hyvät ja huonot puolet

Sekä Antivirus Plus että ohjelmiston ilmainen versio antavat perussuojan laitteelle. Ne eivät kuitenkaan tarjoa yhtä kattavaa ja etenkin lapsiperheille sopivaa suojaa kuin yrityksen muut ohjelmistot. Näitä ominaisuuksia ovat lapsilukko ja yksityisyyden palomuuri.

Antivirus Plus- ja Antivirus Free -ohjelmistoilla on myös eroja. Ilmainen versio ei sisällä Antivirus Plus -version tavoin Ransomware-suojausta, verkkopankkisuojausta, Wi-Fi-tietoturvan neuvonantajaa, VPN-suojausta, salasanan hallintaa, Search Advisor -ominaisuutta, haavoittuvuustarkastusta, tiedoston silppuria tai ilmaista online-tukea. Antivirus Plus on siis perussuojaa etsivälle paljon kattavampi ja varmempi valinta kuin ilmainen ohjelma. Bitdefender tarjoaakin jokaiselle sopivan ratkaisun.

Ilmainen versio