Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Mobile Security for iOS

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että iPhonesi tai iPadisi on liian haavoittuvainen? Että tietosi vain odottavat, että joku hakkeri varastaa ne? Bitdefender Mobile Security for iOS voi auttaa sinua tässä murheessa. Kyseessä on loistavasti arvosteltu tietoturvasovellus, joka auttaa pitämään laitteesi ja tietosi turvassa. Sen avulla voit käyttää laitettasi rauhassa tietäen, että tietosi ovat suojattuja. Tutustutaanpa siihen hieman lisää.

bitdefender internet security

Sovelluksen esittely

Mobiiliturvan maailmassa on paljon vaihtoehtoja, joista valita. Mutta jos etsit parasta parhaista, et voi mennä vikaan Bitdefender Mobile Security for iOS:n kanssa. Tämä sovellus tarjoaa huippuluokan suojauksen iPhonellesi tai iPadillesi ja pitää laitteesi turvassa kaikenlaisilta verkkouhilta. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tällä sovelluksella on tarjottavanaan.

Bitdefender Mobile Security for iOS on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista mobiiliturvasovelluksista. Joitakin sen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat mm:

  • vankka tietoturvatyökalupaketti

  • laitteen skannaus uhkien löytämiseksi ja parhaiden asetusten käyttämiseksi

  • suoja arkaluontoiselle datalle kuten pankkitiedot, salasanat ja muut henkilökohtaiset tiedot

  • VPN, jonka avulla selaat internetiä yksityisesti ja turvallisesti

Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi Bitdefender Mobile Security for iOS on niin suosittu valinta käyttäjien keskuudessa. Jos etsit sovellusta, joka tarjoaa kattavan suojan laitteillesi, Bitdefender on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Mistä tietoturvariskeistä sinun tulisi olla tietoinen iOS-laitteiden kanssa?

Apple on ylpeä tuotteidensa turvallisuudesta. Yhtiö mainostaa iPhone- ja iPad-laitteidensa olevan paljon turvallisempia kuin Android-laitteiden. Mutta pitääkö tämä todella paikkansa? Ovatko iOS-laitteet todella niin turvallisia kuin Apple väittää? Katsotaanpa joitakin iPhonen tai iPadin käyttöön liittyviä tietoturvariskejä.

Apple on ylpeä tuotteidensa turvallisuudesta. Yhtiö mainostaa iPhone- ja iPad-laitteidensa olevan paljon turvallisempia kuin Android-laitteiden. Mutta pitääkö tämä todella paikkansa? Ovatko iOS-laitteet todella niin turvallisia kuin Apple väittää? Katsotaanpa joitakin iPhonen tai iPadin käyttöön liittyviä tietoturvariskejä.

Julkiset Wi-Fi-verkot

Vaikka julkinen Wi-Fi voi olla kätevä, se on myös yksi helpoimmista tavoista, jolla hakkerit pääsevät käsiksi laitteeseesi ja varastamaan henkilökohtaisia tietojasi. Tämä johtuu siitä, että julkiset Wi-Fi-verkot ovat yleensä salaamattomia eli teoriassa kuka tahansa samassa verkossa oleva voi nähdä, mitä siellä teet. Suojautuaksesi julkista Wi-Fi-verkkoa käyttäessäsi suosittelemme välttämään sivustoja, jotka vaativat arkaluontoisten tietojen syöttämistä (esim. pankkisivustot) ja käyttämään VPN-verkkoa (Virtual Private Network). VPN:t salaavat tietoliikenteesi ja vaikeuttavat hakkerien mahdollisuuksia varastaa henkilökohtaisia tietojasi. VPN tulee kaupan päälle myös Bitdefender Mobile Security for iOS -sovellukseen.

Haittaohjelmat ja virukset

Vaikka onkin totta, että iOS-laitteet eivät ole yhtä alttiita haittaohjelmille ja viruksille kuin Android-laitteet, se ei tarkoita että ne olisivat immuuneja. App Storessa saatavilla olevista sovelluksista on löydetty useissa tapauksissa haittaohjelmia.

bitdefender total security ohjelmisto

Phishing-hyökkäykset

Phishing on tietoverkkohyökkäystyyppi, jossa hakkerit yrittävät huijata sinua paljastamaan arkaluonteisia tietoja, kuten salasanoja tai pankkitietoja, esiintymällä sähköpostissa tai tekstiviestissä luotettavana tahona. Suojautuaksesi phishing-hyökkäyksiltä suosittelemme olemaan varovainen, kun napsautat tuntemattomien lähettäjien lähettämissä sähköposteissa tai tekstiviesteissä olevia linkkejä ja lataamaan sovelluksia vain luotettavista lähteistä, kuten App Storesta. Lisäksi suosittelemme ottamaan käyttöön kaksivaiheisen todennuksen kaikilla tileillä, jotka tukevat sitä. Tämä lisää ylimääräisen tietoturvakerroksen vaatimalla, että sinun on syötettävä toissijaisesta laitteesta saatu koodi, ennen kuin voit kirjautua tilille.

Icloud-murrot

Vuonna 2014 hakkeriryhmä julkaisi useita julkkisten alastonkuvia, jotka oli tallennettu heidän iCloud-tileilleen. Hakkerit pääsivät käsiksi kuviin hyödyntämällä iCloudin turvajärjestelmän virhettä. Apple on sittemmin korjannut puutteen, mutta tämänkaltainen tapahtuma korostaa sitä, että jopa oletettavasti turvalliset pilvitallennusjärjestelmät voivat olla alttiita hyökkäyksille.

Jailbreaking Your Device

Yksi yleisimmistä iOS-laitteisiin liittyvistä tietoturvariskeistä on jailbreaking. Jailbreaking on prosessi, jossa poistetaan Applen iOS:lle asettamat ohjelmistorajoitukset. Vaikka jailbreakaus voi antaa sinulle enemmän määräysvaltaa laitteeseesi ja mahdollistaa sen mukauttamisen tavoilla, jotka eivät ole mahdollisia ilman jailbreakattua laitetta, se avaa laitteesi myös useille tietoturvariskeille.

Kadonneet tai varastetut laitteet

Jos menetät iPhonen tai se varastetaan, kaikki laitteeseen tallennetut tiedot ovat laitteen haltijan saatavilla. Näihin kuuluvat sähköpostit, tekstiviestit, valokuvat ja jopa taloudelliset tiedot, jos laitteessa on sovelluksia, jotka tallentavat luottokorttitietoja. Kun otetaan huomioon, miten paljon tietoja puhelimiin nykyään tallennetaan, iPhonen menettäminen voi olla suuri tietoturvapainajainen.

Vaikka iPhonet ja iPadit ovat yleensä turvallisempia kuin Android-versiot, se ei tarkoita, että ne olisivat täysin immuuneja tietoturvauhkille. Haittaohjelmat, iCloud-verkkomurrot ja kadonneet tai varastetut laitteet ovat kaikki mahdollisia riskejä, jotka liittyvät iOS-laitteen käyttöön. Miten voit siis suojautua? Pidä laitteesi ajan tasalla Applen uusimmilla ohjelmistojulkaisuilla ja lataa sovelluksia vain luotettavista lähteistä, kuten App Storesta. Ja jos joskus kadotat laitteesi, muista poistaa kaikki siihen tallennetut tiedot etänä, jotta kukaan ei pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihin. Suojausta voit lisätä hankkimalla Bitdefender Mobile Security for iOS:n kaltaisen sovelluksen.

Järjestelmävaatimukset

Vaihtoehtoja laitteiden suojaamiseen on niin paljon, että voi olla vaikeaa valita sopiva tietoturvaratkaisu omalle mobiililaitteellesi. Jos olet Applen käyttäjä, saatat miettiä, onko Bitdefender Mobile Security oikea valinta sinulle. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä Bitdefender Mobile Security for iOS:n järjestelmävaatimuksista.

Jotta voit käyttää Bitdefender Mobile Security for iOS:ää, sinulla on oltava puhelimellasi tai tabletillasi käytössä iOS 12 tai uudempi versio. Tarvitset myös aktiivisen internetyhteyden, jotta voit asentaa, aktivoida, sekä tietenkin käyttää sovellusta.

Bitdefender Mobile Security for iOS on hyvä valinta, jos etsit vankkaa mobiiliturvaa Apple-laitteellesi. Varmista järjestelmävaatimusten täyttyminen ennen sovelluksen asentamista.

Tiesitkö, että Bitdefender on saatavilla muillekin käyttöjärjestelmille?

Suojaa laitteesi jo tänään

Bitdefender Mobile Security for iOS on täydellinen ratkaisu, jolla pidät iPhonen tai iPadin turvassa verkkouhilta. Se tarjoaa huippuluokan suojan kaikille mahdollisille uhkille, jota Apple-laitteesi saattaa kohdata. Bitdefender Mobile Security for iOS:n avulla voit olla varma, että laitteesi on aina suojattu. Kokeile sitä jo tänään!