Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Mobile Security Android:lle

Maailmassa, jossa olemme yhä riippuvaisempia teknologiasta, on tärkeämpää kuin koskaan, että suojaamme puhelimistamme löytyvät henkilökohtaiset ja arkaluontoiset tiedot. Mobiililaitteiden käytön yleistyessä myös haittaohjelmien uhka kasvaa. Puhelin olla portti viruksille ja muille haittaohjelmille, jotka voivat tarttua tietokoneisiimme ja muihin laitteisiimme. Haittaohjelmat ovat ohjelmia, jotka on suunniteltu vahingoittamaan ja häiritsemään älypuhelimia, tabletteja ja muita kannettavia laitteita. Tällaisia haittaohjelmia voidaan käyttää arkaluonteisten tietojen, kuten kirjautumistietojen ja henkilötietojen varastamiseen. Tässä artikkelissa kerromme miten voit suojata puhelimesi ja esittelemme kattavan tietoturvaratkaisun Androidille.

bitdefender antivirus plus

Mobiiliturvallisuus

Mobiiliturvallisuus on yhä tärkeämpää, kun elämämme siirtyy yhä enemmän verkkoon. Säilytämme henkilökohtaisia tietojamme puhelimissamme, hoidamme pankkiasioitamme ja ostoksia puhelimilla ja jopa työskentelemme puhelimilla. Ei siis ihme, että mobiilihaittaohjelmat lisääntyvät hurjaa vauhtia. Voit suojata puhelimesi viruksilta muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Varmista ensinnäkin, että lataat sovelluksia vain luotettavista lähteistä, kuten Google Play Storesta. Toiseksi pidä puhelimesi käyttöjärjestelmä ajan tasalla. Kolmanneksi asenna virustorjuntasovellus ja suorita säännöllisiä tarkistuksia. Ja lopuksi, ole varovainen sen suhteen, mitä klikkaat ja lataat. Virustorjuntasovellukset voivat skannata puhelimesi haittaohjelmien varalta ja poistaa ne tarvittaessa. Ne voivat myös estää haitalliset verkkosivustot ja sähköpostit.

Bitdefender Mobile Security sovellus

Bitdefender Mobile Security on yksi suosituimmista mobiiliturvasovelluksista, ja hyvästä syystä. Bitdefender sijoittuu jatkuvasti korkealle riippumattomissa testeissä sekä virustunnistuksen että yleisen suorituskyvyn osalta, ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka pitävät laitteesi turvassa. Bitdefender eroaa muista mobiiliturvasovelluksista siinä, että se keskittyy suojaamaan laitettasi ennakoivasti eikä vain reagoimaan uhkiin niiden tapahtumisen jälkeen. Bitdefender käyttää tekoälyä mahdollisten uhkien tarkkailuun ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vahinkoa. Tehokkaan suojauksen lisäksi Bitdefender tarjoaa myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten akun säästön, joka pidentää akun käyttöikää, sovelluslukituksen, joka suojaa arkaluontoisia sovelluksia, ja jopa VPN suojauksen turvalliseen selaamiseen. Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta ei ole ihme, että Bitdefender on yksi markkinoiden suosituimmista mobiiliturvasovelluksista.

Bitdefender Mobile Security on yksi johtavista virustorjuntasovelluksista Androidille, ja se tarjoaa kattavan suojan uusimpia uhkia vastaan. Sovelluksessa on tehokas skannausominaisuus, joka havaitsee kehittyneimmätkin haittaohjelmat. Bitdefender Mobile Security sisältää myös useita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua suojaamaan yksityisyyttäsi ja pitämään laitteesi turvassa. Sovellus voi estää ei-toivotut puhelut ja tekstiviestit sekä jäljittää kadonneen tai varastetun laitteen. Voit myös lukita laitteesi etänä, jos se joutuu vääriin käsiin. Voit siis nauttia mobiilielämästäsi mielenrauhassa.

Mikä on Bitdefender?

Bitdefender on Romaniassa perustettu kyberturvallisuusyritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta ja se on kasvanut yhdeksi johtavista tietoturvaratkaisujen tarjoajista. Yritys tarjoaa erilaisia tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat yrityksiä ja kuluttajia verkkouhilta. Bitdefenderin tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa virustorjunta- ja vakoiluohjelmasuojaus, palomuurisuojaus, sähköpostin suojaus ja verkkosivujen suojaus. Yrityksen tuotteita on saatavana sekä tilauspohjaisina että ei-tilauspohjaisina versioina. Bitdefender on sitoutunut vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa erinomaista asiakastukea. Yritys tarjoaa rahanpalautustakuun kaikille tuotteilleen ja palveluilleen. Yrityksellä on jo yli 500 miljoonaa käyttäjää ja yrityksen tuotteet ovat palkittuja ja pärjäävät hyvin vuosi vuoden perään tuotevertailussa.

Android puhelimen suojaus Bitdefender Mobile Security sovelluksella

Android puhelimen suojaus Bitdefender Mobile Security sovelluksella

Google Play -kaupassa on saatavilla monia Android-virustorjuntasovelluksia, ja oikean sovelluksen valitseminen voi olla hankalaa. Kun valitset Android-virustorjuntasovellusta, etsi sellaista, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan, vaikuttaa vähän suorituskykyyn ja sisältää ominaisuuksia, kuten varkaudeneston ja etälukituksen. Kun olet asentanut Android-virustorjuntasovelluksen, pidä se ajan tasalla ottamalla käyttöön automaattiset päivitykset. Näin varmistat, että sovelluksessasi on uusimmat tietoturvaominaisuudet. Bitdefender Mobile Security -sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joilla voit pitää laitteesi turvassa, mm:

  • Virustorjunta
  • Varkaudenesto
  • Sovelluslukko
  • Verkon suojaus
  • Epäilyttävien puhelujen ja tekstiviestien esto
  • Tietosuojaneuvoja
  • Akun säästötila

Sovelluksen mukana tulee myös ilmainen 7 päivän kokeilujakso, joten voit kokeilla sitä ennen ostamista jos etsit kattavan suojan tarjoavaa mobiiliturvaratkaisua.

Näin Bitdefender Mobile Security sovellus toimii

Olettaen, että olet jo asentanut Bitdefender Mobile Security -sovelluksen laitteeseesi, voit käyttää sitä suojaamaan laitettasi mahdollisilta uhkilta seuraavasti. Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään luomaan tili tai kirjautumaan sisään olemassa olevalla tilillä. Kun olet kirjautunut sisään, pääset sovelluksen päävalikkoon. Päävalikosta pääset käsiksi sovelluksen eri ominaisuuksiin, kuten turvaskanneriin, varkaudenestoon ja verkkoturvaan. Jos haluat skannata laitteesi mahdollisten uhkien varalta, siirry ”Turvallisuus”-osioon ja valitse ”Skannaa nyt”. Skanneri alkaa tämän jälkeen skannata laitettasi haitallisten tiedostojen tai sovellusten varalta. Jos uhkia löytyy, sinua kehotetaan ryhtymään asianmukaisiin toimiin, kuten poistamaan haitalliset tiedostot tai sovellukset. Voit myös käyttää varkaudenestotoimintoa suojaamaan laitteesi, jos se katoaa tai varastetaan. Tämän ominaisuuden avulla voit lukita laitteesi etälukituksella, pyyhkiä sen tiedot ja jopa ottaa valokuvan laitettasi käyttävästä henkilöstä (jos laite tukee kyseistä ominaisuutta).

Varkaudenesto-ominaisuutta voit käyttää siirtymällä ”Turvallisuus”-osioon ja valitsemalla ”Varkaudenesto”. ”Verkkoturvallisuus”-osiosta löydät asetukset, jotka liittyvät laitteesi turvalliseen yhdistämiseen eri verkkoihin. Voit esimerkiksi käyttöön ”Wi-Fi-turvallisuus” ominaisuuden. Lisäksi ”Tietosuoja”-osio sisältää yksityisyyteen liittyviä asetuksia. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ”Ad Tracker” ja ”Crash Reporter” -ominaisuudet. Voit ottaa nämä asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä siirtymällä kyseisiin osioihin ja muuttamalla asetuksia. Tämä on lyhyt katsaus siihen, miten Bitdefender Mobile Security -sovellusta käytetään laitteesi suojaamiseen mahdollisilta uhkilta. Yksityiskohtaisempia ohjeita saat sovelluksen mukana toimitetusta käyttöoppaasta.