Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security sisältää sekä virustorjunnan että useita muita tietoturvaominaisuuksia. Virustorjunnan lisäksi löytyy VPN-yhteys, mahdollisuus hallita salasanoja, lapsilukko, joka on digitaalinen sekä laite voidaan optimoida. Eikä tässä vielä ole kaikki mainittuna, mutta ne tärkeimmät. Hyvänä ominaisuutena voidaan myös pitää sitä, että kaikki toiminnot ovat yhdessä kätevässä käyttöliittymässä. Vaikka tuote sisältää paljon ominaisuuksia, se on siihen nähden suhteellisen nopea, eikä todellakaan markkinoiden kallein tuote. Sitä voi käyttää myös mobiililaitteissa, joskin siinä sen käyttö on rajallisempi kuin tietokoneella. Virusskannaus ei juurikaan kuluta koneen resursseja.

Bitdefender total security

Bitdefender Total Security download - latausohjeet

Bitdefender Total Security download on mahdollista tehdä useille käyttöjärjestelmille. Niitä ovat Windows, Mac, Android sekä iOS. Tuote on hyvin yksinkertainen ladata netistä ja siitä on tarjolla ilmainen 30 päivän kokeilu ennen varsinaista ostopäätöstä.

Jotta asennuksen saa toimimaan, on luotava tili Bitdefender Centraliin. Sen jälkeen sieltä saa tarvittavan asennustiedoston. Tilin luomiseen ja asentamiseen menee noin viisi minuuttia. Asennuksen jälkeen saa ohjelman auki ja sen kaikki ominaisuudet ovat näkyvissä. Ensimmäisenä sovellus ehdottaa virusskannausta.

Mikäli ongelmia tulee vastaan asennuksessa, niin tarjolla ovat laajat tukipalvelut. Tosin suomenkielistä palvelua ei ole tarjolla. Maailmanlaajuinen palvelu löytyy englannin kielellä ja sitä on tarjolla 24 tunnin palveluna. Lisäksi löytyy melkoinen määrä selkeitä ohjevideoita.

Plussat ja miinukset

Ehdottomasti plussaa tämä ohjelmisto saa siitä, että se on helppo asentaa eikä se juurikaan vie koneen resursseja. Se tunnistaa myös virukset tehokkaasti. Skannaus on pilvipohjainen ja siksi kevyt. Bitdefender torjuu hyvin myös tietojenkalastelun.

Kaikki paketit, joita Bitdefender tarjoaa, sisältävät VPN-yhteyden, mutta se ei käytännössä ole niin hyvä kuin yritykseltä erikseen ostettu VPN-paketti. Erikseen ostettuna on tarjolla tiedonsiirtoa rajattomasti sekä mukaan lukien maailmanlaajuisesti 30 palvelimen valikoima. Androidille sovellus on varsin kattava, mutta iOS:lle se on hiukan liian alkeellinen. Se, että sovellus ei hidasta laitteen toimintaa, on käytännössä hyvä piirre.

TOP 4 ominaisuudet