Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security sisältää sekä virustorjunnan että useita muita tietoturvaominaisuuksia. Virustorjunnan lisäksi löytyy VPN-yhteys, mahdollisuus hallita salasanoja, lapsilukko, joka on digitaalinen sekä laite voidaan optimoida. Eikä tässä vielä ole kaikki mainittuna, mutta ne tärkeimmät. Hyvänä ominaisuutena voidaan myös pitää sitä, että kaikki toiminnot ovat yhdessä kätevässä käyttöliittymässä. Vaikka tuote sisältää paljon ominaisuuksia, se on siihen nähden suhteellisen nopea, eikä todellakaan markkinoiden kallein tuote. Sitä voi käyttää myös mobiililaitteissa, joskin siinä sen käyttö on rajallisempi kuin tietokoneella. Virusskannaus ei juurikaan kuluta koneen resursseja.

Bitdefender total security

Bitdefender Total Security download - latausohjeet

Bitdefender Total Security download on mahdollista tehdä useille käyttöjärjestelmille. Niitä ovat Windows, Mac, Android sekä iOS. Tuote on hyvin yksinkertainen ladata netistä ja siitä on tarjolla ilmainen 30 päivän kokeilu ennen varsinaista ostopäätöstä.

Jotta asennuksen saa toimimaan, on luotava tili Bitdefender Centraliin. Sen jälkeen sieltä saa tarvittavan asennustiedoston. Tilin luomiseen ja asentamiseen menee noin viisi minuuttia. Asennuksen jälkeen saa ohjelman auki ja sen kaikki ominaisuudet ovat näkyvissä. Ensimmäisenä sovellus ehdottaa virusskannausta.

Mikäli ongelmia tulee vastaan asennuksessa, niin tarjolla ovat laajat tukipalvelut. Tosin suomenkielistä palvelua ei ole tarjolla. Maailmanlaajuinen palvelu löytyy englannin kielellä ja sitä on tarjolla 24 tunnin palveluna. Lisäksi löytyy melkoinen määrä selkeitä ohjevideoita.

Plussat ja miinukset

Ehdottomasti plussaa tämä ohjelmisto saa siitä, että se on helppo asentaa eikä se juurikaan vie koneen resursseja. Se tunnistaa myös virukset tehokkaasti. Skannaus on pilvipohjainen ja siksi kevyt. Bitdefender torjuu hyvin myös tietojenkalastelun.

Kaikki paketit, joita Bitdefender tarjoaa, sisältävät VPN-yhteyden, mutta se ei käytännössä ole niin hyvä kuin yritykseltä erikseen ostettu VPN-paketti. Erikseen ostettuna on tarjolla tiedonsiirtoa rajattomasti sekä mukaan lukien maailmanlaajuisesti 30 palvelimen valikoima. Androidille sovellus on varsin kattava, mutta iOS:lle se on hiukan liian alkeellinen. Se, että sovellus ei hidasta laitteen toimintaa, on käytännössä hyvä piirre.

TOP 4 ominaisuudet

Ohjelman ominaisuudet

Total Securityn nimi kuvaa tätä ohjelmaa hyvin, sillä se on hyvin kattava eri suojaustoiminnoiltaan. Se on esimerkiksi Bitdefenderin kahta muuta maksullista ohjelmaa, Bitdefender Antivirus Plus ja Bitdefender Internet Security, selvästi kattavampi monilta osin.

Total Security sisältää virustorjunnan, VPN-yhteyden, mahdollisuuden hallita salasanoja, lapsilukon, laitteen optimoinnin, tehokkaan palomuurin sekä suojauksen haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia vastaan. Se sisältää myös monitasoisen kiristysohjelmilta suojauksen. Tämän kiristysohjelmilta suojaava ominaisuus pitää henkilökohtaiset tietosi, kuten kuvasi, asiakirjasi ja videosi suojassa kaikilta uusilta ja vanhoilta kyberuhilta. Suojausohjelma voi tunnistaa myös uusimmat uhat, sillä se käyttää useita suojakerroksia, jotka on luotu havaitsemaan haittaohjelmat niiden hyökkäysten eri vaiheissa.

Bitdefenderin tuotteilla on myös AV-TESTin mukaan pienin vaikutus suorituskykyyn. Tietoturvaohjelmisto reagoikin välittömästi haittaohjelmiin vaarantamatta kuitenkaan järjestelmän suorituskykyä.

AV-TESTin mukaan ohjelmalla on myös paras suoja tartuntoja vastaan moniin kilpailijoihin nähden. AV-TEST on riippumaton virustorjunta- ja tietoturvaohjelmistoja arvioiva ja luokitteleva organisaatio. He testaavat säännöllisesti suojausohjelmia ohjelmistojen julkaisijoille ja aikakauslehdille. He myös julkaisevat testituloksia ja antavat sertifikaatteja tuotteille.

Monet alan asiantuntijat ovat myös valinneet Bitdefenderin tuotteet ja tuotteet ovat myös saaneet palkintoja sekä mainintoja alalla, joka kertoo niiden loistavasti laadusta.

Bitdefender Total Security Android- ja iOS-laitteelle

Bitdefender Total Security on saatavilla niin Android- kuin iOS-laitteillekin. Voit siis ladata Total Security –suojausohjelman iOS- tai Android-käyttöjärjestelmän sisältävään puhelimeesi tai tablettiisi. Se onkin siksi esimerkiksi Bitdefenderin Antivirus Plus – tai Antivirus Free -ohjelmaa parempi ratkaisu mobiilikäyttäjille, sillä nämä ohjelmat toimivat vain Windowsilla.

Tämän Bitdefenderin ohjelman lyömätön monikerroksinen suojaus pitää mobiililaitteesi turvassa kaikilta uusilta sekä jo olemassa olevilta uhilta. Monien henkilökohtaisimpia tietoja on tallennettu juuri mobiililaitteille ja niiden on tietenkin pysyttävä aina turvassa. Bitdefenderin mobiiliohjelmisto huolehtii online-yksityisyydestä ja käyttäjän yksityisistä tiedoista häiritsemättä mobiililaittee päivittäistä käyttöä.

bitdefender total security virustorjunta

Bitdefender Total Security tietokoneelle

Bitdefenderin Total Security sopii useammille tietokoneille kuin osa Bitdefenderin ohjelmisto. Se on nimittäin ladattavissa pelkkien Windows-tietokoneiden sijaan myös macOS-tietokoneille. Total Security on myös esimerkiksi Bitdefenderin Antivirus Plus -ohjelmaa parempi vaihtoehto lasten tietokoneille, sillä se sisältää muun muassa lapsilukon ja muitakin kattavampia ominaisuuksia Antivirus Plussaan verrattuna.

Total Security on myös täydellinen vaihtoehto silloin kun tarvitsee omaan tietokoneeseensa perinteisen haittaohjelmasuojauksen ylittävän tietoturvapaketin. Mac-tietokoneista on myös tullut yhä haavoittuvampia haittaohjelmien nopean kehityksen vuoksi. Bitdefenderin Total Security varmistaa, että tietokoneesi on suojattu niin uusilta kuin olemassa oleviltakin uhilta.

Usein kysytyt kysymykset

Total Security sopii kaikille netin käyttäjille sekä etenkin niille, jotka haluavat kotiinsa kattavimman mahdollisen suojauksen jopa 5 laitteelle.

Ohjelma on saatavilla jopa 5 laitteeseen kun taas esimerkiksi Bitdefenderin Antivirus Free- ja Plus-versiot vain kolmeen. Mikäli suojaa tarvitaan vieläkin useammalle kuin 3-5 laitteelle, voi Bitdefenderin Family Pack olla paras ratkaisu. Ohjelma on saatavilla jopa 15 laitteelle.

Total Security on Bitdefenderin ohjelmista lähes kattavin sen suojausominaisuuksien, sopivien käyttöjärjestelmien ja tilaiskohtaisten laitteiden määrän osalta. Family Pack on kuitenkin tarjolla Total Securitya useampaan laitteeseen ja lisäksi Family Pack tarjoaa perhesuojauksen toisin kuin Total Security.

Ohjelma suojaa niin Windows- ja Mac-tietokoneet kuin Android- ja iOS-mobiililaitteetkin. Se sopii siis useammille laitteille kuin Bitdefenderin monet muut ohjelmat.