Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Identiteettivarkaussuojaus

Kun maailma siirtyy yhä enemmän verkkoon, myös identiteettivarkauksien ja petosten riskit kasvavat. Identiteettivarkaus voi tapahtua kenelle tahansa ja sen seuraukset voivat olla tuhoisia. Bitdefender identiteettivarkaussuojaus on kriittinen työkalu verkkoidentiteettisi suojaamiseen. Se valvoo henkilökohtaisia tietojasi verkossa ja hälyttää, jos se havaitsee epäilyttävää toimintaa. Se antaa myös neuvoja siitä, miten voit suojautua identiteettivarkauksilta ja petoksilta.

Bitdefender total security

Identiteettivarkaudella voi olla tuhoisa vaikutus elämääsi. Se voi vahingoittaa luottoluokitustasi, vaikuttaa mahdollisuuksiisi saada lainaa tai työtä ja johtaa kalliisiin oikeudellisiin ongelmiin. Bitdefender Identiteettivarkaussuojaus voi auttaa sinua välttämään nämä seuraukset pitämällä tietosi salassa, jolloin voit olla varma, että olet suojattu.

Antivirus ohjelmisto on tärkeä tietokoneen suojaamiseksi haittaohjelmilta, mutta se ei suojaa henkilökohtaisia tietojasi. Tässä kohtaa Bitdefender Identity Theft Protection astuu kuvaan. Bitdefender Protection on palvelu, joka auttaa sinua pitämään henkilökohtaiset tietosi turvassa identiteettivarkailta ja huijareilta. Se tekee tämän tarkkailemalla pimeää verkkoa henkilötietojesi varalta, ja jos se löytää jotain, se varoittaa sinua, jotta voit ryhtyä toimiin suojellaksesi itseäsi. Se tarjoaa myös muita ominaisuuksia, kuten kaksitekijätodennuksen ja salatun tallennuksen, jotka suojaavat tietojasi entisestään. Bitdefender Identity Theft Protection on kattava ratkaisu, joka auttaa sinua suojaamaan henkilötietojasi varastamiselta ja petosten tekemiseltä. Identiteettivarkaus  voi tapahtua kenelle tahansa, joten on tärkeää suojella henkilötietojasi ennakoivasti. Bitdefender Identity Theft Protection auttaa sinua tekemään juuri niin tarjoamalla useita ominaisuuksia ja työkaluja, joilla voit pitää identiteettisi turvassa. Bitdefender antivirus ohjelmisto on laajalti tunnustettu alan parhaimmistoon kuuluvaksi, ja niiden identiteettisuojaratkaisut ovat yhtä vahvoja. Bitdefender Identiteettivarkaussuojaus tarjoaa reaaliaikaisen valvonnan, pimeän verkon valvonnan ja kadonneen lompakon suojauksen kaltaisia ominaisuuksia. Se tarjoaa myös 100 %:n rahanpalautustakuun, joten voit olla varma, että saat parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

 

Yksi Bitdefender Identity Theft Protectionin tärkeimmistä ominaisuuksista on henkilötietojesi reaaliaikainen valvonta. Tämä sisältää sosiaaliturvatunnuksen, luottokorttinumeroiden ja muiden arkaluonteisten tietojen valvonnan. Jos jokin näistä tiedoista vaarantuu, saat hälytyksen, jotta voit ryhtyä toimiin suojautuaksesi. Toinen Bitdefender Identity Theft Protectionin tärkeä ominaisuus on sen pimeän verkon valvonta. Pimeä verkko on internetin piilotettu osa, jossa rikolliset ostavat ja myyvät varastettuja henkilöllisyyksiä. Valvomalla pimeää verkkoa Bitdefender voi auttaa sinua suojaamaan henkilöllisyytesi, vaikka se varastettaisiinkin. Bitdefender Protection tarjoaa myös laajan valikoiman työkaluja, jotka auttavat sinua pysymään turvassa verkossa. Näihin kuuluvat salasanahallinta, turvallinen selain ja turvallinen sähköpostipalvelu. Näiden työkalujen avulla voit pitää henkilötietosi turvassa riippumatta siitä, missä olet verkossa. Jos haluat kattavan suojan identiteettivarkauksia ja petoksia vastaan, Bitdefender Protection on sinulle sopiva ratkaisu. Kokeile sitä jo tänään ja huomaa, mikä ero sillä on.

Mitä Bitdefender Protection sisältää?

Bitdefender Identity Theft Protection sisältää tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit valvoa henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien:

  • Henkilökohtainen kojelauta, joka näyttää kaikki paikat, joissa henkilökohtaisia tietojasi käytetään verkossa
  • Reaaliaikainen hälytysjärjestelmä, joka ilmoittaa sinulle, jos henkilökohtaisia tietojasi käytetään tavalla, joka voi johtaa identiteettivarkauteen tai petokseen
  • Palautuspaketti, jonka avulla voit palauttaa henkilöllisyytesi, jos se joskus varastetaan
Bitdefender Identity Theft Protectionin avulla voit tehdä seuraavaa:

Bitdefender Identity Theft Protection on kattava ratkaisu, jolla voit suojata henkilöllisyytesi varkauksilta ja petoksilta. Bitdefender Protection on paras tapa suojata itsesi ja perheesi identiteettivarkauksilta ja petoksilta. Sen tehokkaiden työkalujen ja ominaisuuksien ansiosta voit olla varma, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa. Bitdefender Identity Theft Protection on nyt saatavilla. Hanki se jo tänään ja suojaa identiteettisi varkauksilta ja petoksilta.

Miksi suojata koneeni?

Tietokoneesi on todennäköisesti yksi tärkeimmistä tavaroistasi. Se sisältää runsaasti tietoa henkilökohtaisista tiedostoista ja valokuvista arkaluonteisiin työasiakirjoihin. Bitdefender auttaa suojaamaan tietokoneesi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta verkkouhilta.

Tuote on suunniteltu antamaan sinulle parhaan mahdollisen suojan verkkouhkia vastaan riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta henkilökohtaisiin vai työtehtäviin. Identiteettivarkaat voivat käyttää näitä tietoja petoksiin tai henkilöllisyytesi varastamiseen. Suojaamalla tietokoneesi voit ehkäistä identiteettivarkauksia ja petoksia.

Bitdefender Family Pack mahdollistaa turvallisuuden koko perheellesi

Mikä on Bitdefender Identity Theft Protection?

Bitdefender yritys on yksi maailman suosituimmista virustorjuntaohjelmistojen toimittajista. Se on johtava tietoturvaohjelmistoyritys, joka on voittanut lukuisia palkintoja tietoturvatuotteistaan. Bitdefenderin virustorjuntaohjelmisto päivitetään säännöllisesti uusimmilla tietoturvaominaisuuksilla, ja innovoidaan jatkuvasti pysyäkseen askeleen edellä uusimpia uhkia. Yritys on kehittänyt ja myynyt erilaisia virustorjuntaohjelmistoja jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Bitdefender Identity Theft Protection on kattava ratkaisu, joka auttaa sinua suojaamaan identiteettisi varkauksilta ja petoksilta. Se sisältää tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sinua hallitsemaan henkilökohtaisia tietojasi, kuten henkilökohtaisen kojelaudan, joka näyttää sinulle kaikki paikat, joissa henkilökohtaisia tietojasi käytetään verkossa. Lisäksi, jos henkilöllisyytesi varastetaan, Bitdefenderin palautuspaketti voi auttaa sinua saamaan sen takaisin.

Miten Bitdefender Identity Theft Protection toimii?

Bitdefender Identity Theft Protection toimii valvomalla henkilökohtaisia tietojasi verkossa. Sen avulla voit valvoa henkilökohtaisia tietojasi, kuten salasanojasi ja luottokorttinumeroitasi. Jos henkilöllisyytesi varastetaan, Bitdefenderin palautuspaketti voi auttaa sinua saamaan sen takaisin.

 

Jos siis etsit kokonaisratkaisua identiteettisi suojaamiseen, Bitdefender Identity Theft Protection on erinomainen valinta. Kattavan suojan ja 100 %:n rahanpalautustakuun ansiosta on vaikea mennä pieleen. Bitdefender Identity Theft Protection on paras tapa suojata henkilöllisyytesi verkossa. Hanki se nyt ja nauti mielenrauhasta.