Siirry suoraan sisältöön

Miten voin ostaa Ethereum merkkejä?

Jos olet kiinnostunut minkään kryptovaluutan hankinnasta, on hyvin mahdollista, että olet kiinnostunut erityisesti Ethereum merkeistä. Tämä ei ole yllättävää sillä kyseessä on alan kuuluisin ja suosituin vaihtoehto. Se kerää hyvin paljon huomiota vuosi toisen perään, mikä pitää sen yhtenä kaikista suosituimmista mahdollisuuksista.

Vaikka kaikki kryptovaluutat, mukaan lukien Ethereum ovat olleet osa maailmaamme jo varsin kauan aikaa, on hyvin mahdollista, että sinulla on joitakin kysymyksiä aiheesta. Esimerkiksi et ole välttämättä varma siitä, miten voit edes hankkia Ethereum merkkejä, jos olet täysin aloittelija. Tämä artikkeli tulee vastaamaan tähän ja moniin muihin kysymyksiin. Jos olet aloittelija, jatka lukemista, niin sinulle selviää aivan kaikki tarvittava aiheesta.

Ethereumin ostoon voidaan käyttää monia eri maksutapoja

Tietenkin yksi ensimmäisistä kysymyksistä, mitä monilla on Ethereumin ostosta on se, mitä maksutapoja he voivat oikein käyttää. On hyvin tärkeää, että voit käyttää tietenkin juuri sitä maksutapaa, jota haluat. Jos kyseessä on Ethereum, sinulle on kuitenkin hyvin monia mahdollisuuksia. Mahdolliset maksutavat riippuvat valitsemastasi sivustosta, ja lähes kaikki sivustot tukevat Ethereumia. Siten voit valita ihan minkä vain maksutavan.

Yleensä maksutapaa käytetään aivan tutulla tavalla. Jos silti haluat, voit käyttää yksityiskohtaisia oppaita, jotka kertoo näin ostat ethereumia pankkikortilla. Niiden avulla voit selvittää tietyn maksutavan toimivuuden Ethereum merkkejä ostettaessa. Voit myös seurata käyttämäsi palvelun ohjeita. Ne ovat yleensä varsin yksinkertaiset ja helppo ymmärtää.

Termit haltuun ennen ostamista

Ennen kuin siirryt ostamaan Ethereum merkkejä, on hyvin tärkeää, että tiedät kaikista tärkeimmät termit tähän asiaan liittyen. Nimittäin Ethereum ei itse asiassa tarkoita kryptovaluuttaa. Ethereum on lohkoketju, jonka päällä krypto toimii. Ethereum on kuitenkin niin kuuluisa vaihtoehto, että tätä nimitystä on alettu käyttämään myös kryptosta.

Tämä on silti tärkeää tietää, koska muuten saatat hämmentyä ostaessasi kryptoa. Ethereum lohkoketjun päällä toimiva krypro on nimeltään Ether, ja sen lyhenne on ETH. On myös hyvä ottaa huomioon, että Ether ei ole kryptovaluutta. Se on krypto merkki. Periaatteessa tällä ei ole vaikutusta käyttäjän tai sijoittajan näkökannalta. Silti tästä on hyvä tietää, että et tule hämmentymään asiasta.

Vaiheittainen kryptojen osto aloittelijoille

Nyt kun tiedät kaikista tarvittavista termeistä, voimme siirtyä itse ostamis prosessiin. Olemme jakaneet tämän osiin niin, että jopa aivan uusien aloittelijoiden on helppo seurata sitä. Avullamme pääset ostamaan haluamaasi kryptoa helposti.

Valitse vaihto

Ensimmäinen prosessin vaihe on Vaihdon valitseminen. Vaihto eli Exchange on palvelu, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen. Näitä on nykyään aivan lukemattomasti, joten voit varmasti löytää juuri sellaisen vaihtoehdon, joka tulee sopimaan sinulle.

Koska Ethereum on yksi alan suosituimmista vaihtoehdoista, se löytyy lähes kaikilta vaihdoilta. Voit tietenkin aina varmistaa asian etukäteen, mutta voit yleensä luottaa sen löytyvän markkina-alueelta. Jos sinulla ei ole mitään hajua siitä, mikä vaihto voisi olla sinulle sopiva, voit käyttää avuksesi niitä arvostelevia sivustoja. Näiden avulla saat tiedon siitä, onko kyseessä turvallinen sivusto ja mitä muut sijoittavat ovat siitä mieltä. Siten voit selvittää helpommin, sopiiko tämä sinulle.

Rekisteröidy ja varmista tilisi

Kun olet valinnut sinulle sopivan vaihdon, sinun tulee tietenkin rekisteröityä sivustolle. Toisin sanoen sinun pitää luoda tili, jota käytetään kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen. Tämän prosessin kesto riippuu aina sivustosta. Jotkut vaativat nimittäin hyvin pitkän tilin varmistamisen, joka saattaa viedä jopa muutaman päivän.

Kaikilla vaihto sivustoilla tulee varmistaa tili. Tällä huolehditaan siitä, että täytät sivun vaatimukset esimerkiksi iän perusteella. Samalla huolehditaan siitä, että olet oikeasti kuka sanot olevasi. Toisin sanoen tämä prosessi pitää sinut myös turvassa, eikä kukaan voi esiintyä sinuna.

Tee talletus haluamallasi maksutavalla

Kun olet rekisteröinyt ja vahvistanut tilisi loppuun, voit tehdä talletuksen sivustolle. Tämä onnistuu niillä maksutavoilla, mitä sivusto tarjoaa. Toisin sanoen tämä voi todellakin vaihdella sivustolta toiselle. Jos sinulla on mielessä yhden tietyn maksutavan käyttö, voitkin käyttää tätä tietoa hyväksesi. Toisin sanoen voit valita sivuston sen mukaan, mitä maksutapoja ne tarjoavat. Sinun tulee seurata maksutavan ohjeita aivan normaalilla tavalla aivan kuten millä vain muulla sivustolla.

Siirry markkina-alueelle

Kun olet suorittanut ja hyväksynyt maksusuorituksen, voit vihdoin siirtyä ostamaan Ether merkkejä. Tämä onnistuu niin sanotulla markkina-alueella. Jos haluat ostaa Ether merkkejä käyttäen euroja, sinun tulee siirtyä osioon, jonka nimi on EUR/ETH. Täällä voit hankkia Ether merkkejä.

Suosittu tapa ostaa merkkejä on ostaa tietyllä summalla. Sanotaan että haluat ostaa sadan euron edestä ETH merkkejä. Sinun pitää asettaa tämä laskuriin, joka kertoo, kuinka paljon ether merkkejä 100 euroa vastaa. Sitten voit hyväksyä oston. Kun olet hyväksynyt oston, olet juuri ostanut itsellesi ETH merkkejä.

Suurin osa kryptoista toimii samanlaisella tavalla

Tämä artikkeli on selkeästi keskittynyt Ether merkkien ostoon. Kuten varmasti tiedät, tämä ei kuitenkaan ole todellakaan ainoa vaihtoehto, joka on olemassa. Kryptovaluuttojen ala on nykyään täynnä erilaisia mahdollisuuksia, joiden väliltä voit valita. Siitä syystä on hyvä tietää, että oikeastaan kaikkia kryptoja voidaan ostaa vaihdon kautta, kuten aiemmin ohjasimme.

Toisin sanoen, osta Dogecoin merkkejä tai muita vaihtoehtoja aivan kuten Ether merkkejä. Sinun tulee yksinkertaisesti valita sopiva markkina-alue, ja voit suorittaa oston.

Ether merkkejä voidaan hankkia myös muiden ihmisten kautta

Vaihdon käyttö Ether merkkien ostoon on suora mukaisin tapa ostaa merkkejä. On silti hyvä tietää, että kyseessä ei ole ainoa mahdollisuus. Voit nimittäin myös hankkia mitä vain merkkejä muiden sijoittajien kautta.

Tämä onkin asia, mikä tekee kryptovaluutta kaupasta hyvin mielenkiintoisen. Nykyään on olemassa monia eri palveluita, joita voidaan käyttää muiden kanssa kaupankäyntiin. Tämä on ehdottomasti suositeltavaa, sillä muiden kanssa kaupankäyntiin liittyy tietynlaisia riskejä. Nämä riskit voidaan välttää näitä palveluita käyttämällä.

Jos olet kiinnostunut käymään kauppaa muiden sijoittajien kanssa, voit käyttää myös keskustelufoorumeita ja palstoja apunasi. Näiden avulla voit löytää muita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kaupankäynnistä. Kuten sanoimme on hyvä muistaa käyttää välittäjä palvelua, vaikka toinen sijoittaja voisi haluta olla käyttämättä sellaista. Vaikka suuri osa sijoittajista ovat täysin luotettavia, valitettavasti on tilanteita, jolloin ihmiset ovat joutuneet huijauksen uhriksi.

Muista aina siirtää kryptovaluuttasi turvaan

Kun olet ostanut itsellesi kryptovaluuttaa, oli kyseessä sitten Ethereum tai joku muu mahdollisuus, on hyvin tärkeää, että siirrät ne turvaan. Vaikka vaihto palvelut ovat turvallisia kaupankäyntiin, niitä ei suositella pitkäaikaiseen kryptovaluuttojen säilyttämiseen. Tähän tarkoitukseen on luotu erikseen niin sanottuja krypto lompakoita.

Krypto lompakoita on kaksia erilaisia. Ensimmäinen vaihtoehto on niin sanottu kylmä lompakko eli laitteisto lompakko. Tämä on kirjaimellisesti ulkoinen laite, jolle voit siirtää Ether merkit turvaan. Koska se ei ole yhdistetty verkkoon, voit säilyttää täällä merkkejä kaikista turvallisemmalla tavalla.

Toinen lompakko on nimeltään kuuma lompakko. Tämä vaihtoehto käyttää verkkoa apunaan, ja se mahdollistaa krypton toimintojen käytön. Koska lompakot ovat luotu selkeästi eri tarkoituksiin, monilla on itse asiassa molemmat vaihtoehdot käytössä. Näin voit varmistaa, että voit käyttää aina sinun kryptovaluuttaa haluamallasi tavalla.