Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Digital Identity Protection: pidä huolta yksityisyytesi suojasta

Bitdefender Digital Identity Protection: pidä huolta yksityisyytesi suojasta

Et ehkä ole tullut edes ajatelleeksi, että omat yksityiset tietosi ovat hakkereille kuin kultakaivos, sillä tieto on nykyään arvokkaampaa kuin mikään muu. Mikäli et halua, että tietojasi myydään eteenpäin ulkopuolisille tahoille, sinun pitäisi kiinnittää huomiota yksityisyytesi suojaamiseen.

Markkinoilla on useita tietoturvallisuusohjelmia, jotka tarjoavat suojausta hakkereilta ja muilta yksityisten tietojen kalastajilta. Bitdefender Digital Identity Protection on suunniteltu suojaamaan tietojasi ulkopuolisilta toimijoilta. Tässä artikkelissa käydään läpi kyseisen ohjelmiston ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia.

Miksi yksityisten tietojen suojaaminen on tärkeää?

Ensinnäkin saatat aluksi ajatella, ettei yksityisten tietojen suojaamisella ole väliä. On kuitenkin tosiasia, että tietojasi voidaan käyttää tarkoituksiin, mihin et halua niitä käytettävän. Hakkerien on helpompi päästä käsiksi eri tileihisi, mikä voi vaikuttaa esimerkiksi pankkitilisi turvallisuuteen. Sinun voi olla vaikeampaa saada esimerkiksi lainaa, mikäli selviää, että tietosi ovat vuotaneet verkkoon. Lisäksi tietojasi on myös terveyspalveluiden verkkopalveluissa, etkä varmasti haluaisi näiden arkaluontoisten tietojen vuotavan julkisuuteen.

Viime aikoina suuret tietovarkaudet ovat todellinen ongelma digitaalisissa palveluissa, joten on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, etteivät tietosi ole vapaasti saatavilla kaikille. Bitdefender-ohjelmisto voi auttaa sinua suojaamaan laitteesi kokonaisuudessaan, mukaan lukien yksityiset tietosi.

Vaikuta siihen, mitä tietoja sinusta on saatavilla verkossa

Kun asioimme verkossa, joudumme usein antamaan itsestämme erilaisia tietoja, kuten puhelinnumeron, sähköpostin tai kotiosoitteen. Bitdefender Digital Identity Protection pitää kirjaa siitä, mitä tietoja sinusta on saatavilla verkossa ja mitkä tiedot ovat vaarassa joutua kaapatuksi. Ohjelmisto tarjoaa sinulle yleiskatsauksen kaikista verkkotileistäsi ja mitä tietoja näillä tileillä on saatavilla julkisuudelle. Ihmisen on itse hyvin vaikea olla perillä tietoturvallisuudestaan verkossa, joten on hyvä, jos tietokoneohjelmisto pystyy hoitamaan sen hänen puolestaan. Näin huomaat helposti, jos jokin tieto on vahingossa jäänyt julkiseksi, vaikka haluaisit sen olevan yksityinen.

Löydä yksityiset tietosi verkosta ja pimeästä verkosta

Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelmisto auttaa siis sinua löytämään tietosi tavallisesta verkosta sekä pimeästä verkosta, missä hakkerit yrittävät kalastaa tietojasi. Kun selaat verkkosivuja ja saavut uudelle sivustolle, ohjelmisto skannaa sivuston heti mahdollisten tietovarkauksien takia ja estää hyökkäykset ennen kuin on liian myöhäistä. Näin kukaan ei voi varastaa identiteettiäsi verkossa ja voit surffata eri verkkosivuilla huoletta.

Pysy kärryillä yksityisyytesi uhkista ja huijausprofiileista

Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelmisto myös ilmoittaa sinulle, mikäli tietosi ovat vaarassa joutua kaapatuksi tai olet ollut tekemisissä huijausprofiilin kanssa. Varsinkin sosiaalisessa mediassa on joskus hyvin vaikeaa tunnistaa aitoja profiileita huijausprofiileista, joten on hyödyllistä, että ohjelmisto ilmoittaa sinulle vaarasta ennen kuin klikkaat vahingossa väärää linkkiä. Näin voit toimia nopeasti ja blokata vaaralliset sosiaalisen median profiilit ja ilmoittaa asiasta myös perheelle ja ystävillesi. Vaikka vahingossa klikkaisitkin väärää linkkiä, osaa ohjelmisto onneksi reagoida siihenkin tilanteeseen, jotta tietosi eivät joudu vääriin käsiin.

Tarjous vuoden sopimusta varten

Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelmiston saa laitteelleen nyt vuodeksi puoleen hintaan ja mikäli ohjelmisto ei miellytä, voi saada rahat takaisin 30 päivän kuluessa. Halutessaan ohjelmistoa voi siis kokeilla vain kuukauden ajan ja päättää vasta sitten, onko se hintansa arvoinen.

Yksityisyyden suoja on tärkeämpää kuin koskaan

Moni on varmasti törmännyt verkossa lymyäviin vaaroihin ja kenties jopa joutunut tietovarkauden kohteeksi, joka on saattanut johtaa oman identiteetin varastamiseen. Vaikka saatat luulla, että kaikki tietosi ovat jo muutenkin vuotaneet verkkoon, ei ole koskaan liian myöhäistä suojata tietojaan kyberuhkilta.