Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Family Pack mahdollistaa turvallisuuden koko perheellesi

Bitdefender Family Pack mahdollistaa turvallisuuden koko perheellesi

Tietokoneen käyttö perheen kesken on nykyään yleistä, koska sekä työnteko että koulunkäynti ovat muuttumassa entistä enemmän virtuaalisemmaksi. Lisäksi vapaa-ajan harrastukset ja aktiviteetit saavat yhä enemmän digitaalisia piirteitä. Mukava ja hyödyllinen ajanvietto tietokoneen parissa voi helpottaa perheen arkea, mutta siihen sisältyy myös tietoturvaan liittyviä riskejä ja uhkia.

Bitdefender Family Pack suojaa perhettäsi digitaalisen maailman vaaroilta ja saat sillä tehokkaan suojan koko perheesi tietokoneen käyttöön. Verkkomaailma tarjoaa kaikille perheenjäsenille lukuisia mahdollisuuksia muun muassa koulunkäyntiin, työntekoon ja vapaa-ajan rientoihin, mutta se sisältää myös riskejä. Sen takia verkkouhilta suojaaminen on ensisijaisen tärkeää, jotta perheesi yksityisyys pysyy turvassa ja kutsumattomat hakkerit eivät pääse perheenjäsentesi henkilökohtaisiin tiedostoihin käsiksi.

Bitdefender Family Pack suojaa kotitaloudessasi jopa 15 laitetta ja se havaitsee tehokkaasti kaikki uhat pysäyttäen aktiivisesti kaikki mahdolliset verkkohyökkäykset. Sujuva suojausmekanismi ei kuitenkaan vaikuta tietokoneesi tai muiden laitteidesi suorituskykyyn, vaan perheesi voi jatkaa niiden käyttöä aivan kuin ennenkin.

Bitdefender Family Pack tarjoaa perheen käyttöön myös suojaavat lapsilukot, joten perheen vanhempien ei tarvitse enää olla huolissaan lasten eksymisestä haitallisille sivustoille. Vanhemmat voivat Bitdefenderin ansiosta sallia lasten netinkäytön silloinkin, kun aikuinen ei ole sitä valvomassa. Bitdefender Family Pack sisältää monikerroksisen lunnasohjelman, joka suojaa kaikkien perheenjäsenien tiedostoja ja korvaamattomia muistoja, joita esimerkiksi valokuvat ja videot pitävät sisällään.

Bitdefenderin kaikenkattava suoja perheen laitteisiin

Bitdefender Family Pack tuo merkittäviä apuvälineitä verkkouhkien havaitsemiseen ja torjumiseen, jota perheesi tietokoneen käyttö voi tuoda mukanaan. Bitdefender on kehittänyt palvelintaan entisestään, minkä voi havaita muun muassa uusimmalla verkkopohjaisella suojakerroksella, joka ehkäisee haavoittuvuuksien hyödyntämistä. Näitä voi esiintyvä mahdollisesti tietokoneessasi. Se havaitsee ja torjuu myös raa’an voiman yrityksiltä, joita tietokoneesi saattaa myös kohdata. Bitdefender Family Pack torjuu mahdolliset botnet-hyökkäykset, jota voivat vahingoittaa tietokoneesi suorituskykyä. Se estää myös arkaluontoisten tietojen levittämistä salaamattomiin ympäristöihin.

Bitdefender Family Packin loistavat ominaisuudet

Bitdefender Family Pack pyrkii suojaamaan perheesi tietokoneen käyttöä kaikilta uhilta, jotka verkko voi mahdollistaa. Sen järjestelmän lyömätön ja monikerroksinen suoja turvaa laitettasi sekä nykyisiltä että uusilta verkko-ongelmilta. Olemme kehittäneet tiettyjä suojaukseen liittyviä toimintojamme entisestään ja kokonaisvaltainen tietosuojamme on tämän hetken tehokkain ratkaisu tietoturvaan. Bitdefender Family Pack tehoaa kaikkiin ongelmiin, jotka ilmenevät netissä. Näitä ovat esimerkiksi virukset, madot, lunnasohjelmat, rootkitit ja vakoiluohjelmat. Bitdefender Family Pack suojaa taatusti perheesi tiedot ja datan.

Bitdefender arvioi eri haavoittuvuuksia ja tämä mekanismi on parantunut entisestään. Se etsii ja kartoittaa kaikkia turvallisuuteen liittyviä aukkoja ja haavoittuneisuuksia ainoastaan yhdellä hiirenpainalluksella. Se tutkii tietokoneesi vanhoja ja päivittämättömiä ohjelmistoja ja se ilmoittaa Windowsiin liittyviä tietoturvakorjauksista ja mahdollisista heikoista asetuksista. Kun kartoitus on tehty, ohjeistaa Bitdefender Family Pack parhaat mahdolliset ratkaisut niihin.

Vertaile ominaisuuksia ja valitse itsellesi paras

Bitdefender Family Pack sisältää kaikki mahdolliset ominaisuudet, jotka tarvitset turvalliseen tietokoneen käyttöön. Jos vertailet laadukkaita Bitdefender Total Security- ja Bitdefender Internet Security -palveluitamme, tarjoaa Bitdefender Family Pack näiden ominaisuuksien lisäksi nimensä mukaisesti perheelle suunnatun paketin, joka tarjoaa turvallisen tietokoneen käytön kotitalouden 15 laitteelle.

Bitdefender Family Pack on saanut tunnustusta myös asiantuntevalta raadilta, joka on arvioinut palvelun loistavaksi. Esimerkiksi AV Comparatives suitsutti Bitdefenderia tammikuun julkaisussaan ja PC Mag -lehden lukijat valitsivat sen parhaaksi saman kuun aikana. Bitdefender on saanut myös hyvät arvioinnit suojaus- ja suorituskyvyissään, mistä olemme tietysti ylpeitä ja iloisia.