Siirry suoraan sisältöön

Bitdefender Home Scanner takaa kotiverkkosi turvallisuuden

Bitdefender Home Scanner takaa kotiverkkosi turvallisuuden

Bitdefender Home Scanner on ilmainen ja nopea Wi-Fi-skanneri kotiverkkoosi. Se etsii haavoittuvia laitteita ja heikkoja salasanoja sekä tarjoaa samalla yksityiskohtaisia tietosuojasuosituksia kotiverkkoosi.

Jokaisen tietokoneen käyttäjän tulisi tietää oman langattoman nettiyhteytensä mahdollistaja. Bitdefender Home Scanner estää tehokkaasti hakkereita ja muita yksityisyyteesi tunkeilijoita, jotka yrittävät kirjautua kotiverkkoosi käyttämällä suojausreikiä. Tunkeilijat pyrkivät usein myös vakoilemaan perhettäsi, varastamaan yksityisiä tietojasi ja ikävimmissä tapauksissa jopa kaappaamaan laitteesi. Bitdefender Home Scanner ottaa kaikki tämänkaltaiset tietoturvauhat huomioon pyrkiäkseen suojelemaan tietokonettasi niiltä.

Bitdefender Home Scannerin tehokas suoja etsii verkostostasi kutsumattomat vieraat, jotka haluavat tunkeutua verkostoosi. Kotiskannerin avulla sinulla on mahdollisuus nähdä kaikki laitteet, jotka on liitetty kotiverkkoosi. Jos tuntematon laite muodostaa yhteyden langattomaan verkkoosi, antaa Bitdefender Home Scanner siitä välittömästi selkeän ilmoituksen. Käytännössä tämä antaa sinulle mahdollisuuden käynnistää freeloaderit välittömästi ja estää yhteyden hidastumisen.

Havaitse verkkoyhteytesi heikkoudet Bitdefenderilla

Bitdefender Home Scanner auttaa sinua havaitsemaan heikkouksia ja piilotettuja kulkuväyliä verkostossasi. Sen ilmainen palvelukokonaisuus käy tarkoin läpi langattoman nettiyhteytesi toimintaa ja kartoittaa laitteita tarvittavalla tavalla. Se osaa helposti tunnistaa verkkoyhteytesi turvaviat ja ilmoittaa niistä käyttäjälle välittömästi.

Jos salasanasi ovat liian heikot ja niihin on helppo päästä käsiksi, suosittelee Bitdefender Home Scanner oitis päivittämään ne turvallisempiin muotoihin. Jos käytössäsi on myös liian haavoittuvaista tai huonosti salattua viestintää, saat siitäkin tiedon Bitdefender Home Scannerin avulla. Se korreloi tiedot, jotka on kerätty yhdistetyistä laitteistasi verkossa toimiviin haavoittuvuustietokantoihin ja muodostaa sinulle perusteellisen raportin saamistaan tuloksista. Tämän avulla voit laitteen käyttäjänä varmistaa verkkosi korkeimman mahdollisen turvallisuuden.

Älylaitteiden vaarallinen elämä

Monista älylaitteista havaitaan päivittäin uusi ohjelmistoihin liittyviä haavoittuvaisuuksia, joita hakkerit pyrkivät hyödyntämään kohdentamalla virtuaalisia iskujaan koteihin ja yrityksiin. Tietokoneen haavoittuvaisuudet ovat siis arkipäivää töissä ja kotona, joten niiden turvallisuuden varmistaminen ja ylläpitäminen on arjen sujuvuuden kannalta ensisijaisen tärkeää.

Bitdefender Home Scanner tuo varmuutta tietokoneesi käyttöön monilla upeilla teknisillä ominaisuuksillaan. Se vaatii tietokoneeseen vähintään Window 7 -käyttöjärjestelmää ja siihen tarvitaan kyseisestä järjestelmästä vähintään versiot SP 1, 8, 8.1 tai 10. Jos laitteessa käytetään Internet Explorer, tulee sen olla päivitetty yhdeksänteen versioonsa. CPU:n tulee olla versiossa Dual Core 1.6 GHz ja RAM saa sisältää dataa 1 GB. Kovalevyn suuruus tulee olla 300 MB.

Bitdefenderin laadukas toiminta

Bitdefender Home Scanner on laadukas langattoman internetyhteytesi suojaväline, joka pystyy tunnistamaan kaikki langattomat laitteet, jotka on kytketty päälle kotiverkkoon. Langattomia laitteita pidetään niin sanottuina älykkäinä kodin laitteina ja tyypillisiä esimerkkejä niistä ovat itkuhälyttimet, WiFi-kamerat, älytelevisiot ja pelikonsolit. Lisäksi älykkäitä kodin laitteina pidetään myös laitteita, joiden pohjana käytetään esimerkiksi Windowsia ja Androidia.

Bitdefenderin tekninen tiimi tutkii jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita, jotta voimme tarjota mahdollisimman yksinkertaisia ja tehokkaita ratkaisuja odottamattomiin ja yllätyksellisiin verkkohyökkäyksiin. Bitdefender Home Scanner on ilmainen ja haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden saada laitteellesi ajantasaisen ja tehokkaan suojausmekanismin erilaisilta verkossa tapahtuvista uhkilta, jotka voivat vahingoittaa yksityisyyttäsi.

Bitdefender Home Scanner on maksuton, mutta siihen voi hankkia lisäkerroksia ylimääräisen suojaustason saamiseksi. Bitdefender BOX on älykäs ja oivallinen lisäratkaisu tietoturvaongelmiin ja se tarjoaa laajennetun verkkosuojauksen kaikille laitteillesi, jotka on liitetty kotiverkkosi piiriin. Se tehoaa siis kaikissa laitteissa, vaikka ne sijaitsisivat verkon sisällä tai sen ulkopuolella. Bitdefender Home Scanner on tällä hetkellä saatavilla englanninkielisenä, mutta pyrimme tarjoamaan palveluita tulevaisuudessa myös muilla kielillä.